Cartec Vinyl Bandenzwart

Cartec Vinyl en Bandenzwart is geschikt voor meerdere doeleinden. U kunt de Cartec Vinyl gebruiken om al uw kunststof delen rondom uw auto een nieuwe glans en een optimale bescherming te geven. Ook is de Cartec Vinyl uitermate geschikt als banden zwart, hiermee zien uw banden er weer als nieuw uit en geeft u het rubber van uw autobanden de beste bescherming tegen weersinvloeden. Cartec Vinyl is een siliconenhoudend reinigingsproduct en tegelijkertijd een beschermingsmiddel voor al uw kunststof onderdelen en auto banden. Het zorgt voor een donkere glans, droogt snel en is beslist niet vet. De Cartec Vinyl is verpakt in een stevige en handige 500 ml flacon voorzien van een makkelijke drukknop.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml


Cartec Allesreiniger Royal 80

Cartec Allesreiniger Royal 80 is een sterk geconcentreerd reinigingsproduct. Het verwijdert nicotine aanslag, vliegen, boomhars, olie, vet en sterk vuil. Het is ideaal om zowel de binnen- als de buitenkant van de auto te reinigen. Het verwijdert moeiteloos nicotine van uw plafond en de kunstof onderdelen van uw auto. Ook ideaal om insecten van uw auto of motorfiets te verwijderen.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 

 


Cartec Autobekleding Reiniger

Cartec Upholsterycleaner is een zeer goede autobekleding reiniger. Deze Cartec bekleding reiniger verwijdert snel en effectief alle hardnekkige vlekken uit uw autobekleding, vloermatten en hemelbekleding van uw auto. Het effectieve reinigingsschuim werkt zeer doeltreffend op het vuil wat in uw bekleding is getrokken.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 

 


Cartec Dashboard Verfrisser

Cartec Dashboard verfrisser is een siliconenhoudende reinigings- en beschermingslotion voor het vernieuwen en reinigen van het dashboard en de kunststof bekleding van portieren. Dit product is niet vet en geeft een originele zijde-matte glas. Vinyl en kunststof delen worden weer als nieuw.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 

 


Cartec Excellent PTFE Wax

Cartec Excellent PTFE Wax is een zeer hoogwaardige PTFE wax met een bijzondere diepe glans. Geeft een langdurige en zeer goede bescherming. Geschikt voor zowel nieuwe als oude en verweerde lakken en als nabehandeling na het polijsten. Dit product is zeer gebruiksvriendelijk en laat zich makelijk uitpoetsen. Voor de veeleisende autoliefhebber. Laat geen krijtresten achter op rubbers en ramen.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 


Cartec Express Wax

Cartec Express Wax is een hoogwaardige autowax die een langdurige en een zeer goede bescherming geeft. Ideaal voor nieuwe lakken en nabehandeling na Cartec lakreiniger of perfect polish. Cartec express autowas is zowel met de hand als met de machine te verwerken. Met een schone doek een draaiende beweging op de nieuwe of gereinigde lak aanbrengen. Laten drogen en met een schone doek of met de polijstmachine tot hoogglans opwrijven.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 


Cartec Glasreiniger

Cartec glasreiniger is een geconcentreerd glas clean reinings product dat makkelijk vuil, nicotine, vet en insecten verwijdert van uw auto ruiten. Deze Cartec glas reiniger droogt streeploos op en is zeer geschikt voor het reinigen van vette autoruiten. Het product is verpakt in een 500 ml sprayfles met gebruiksvriendelijke opzetstuk om de gewenste hoeveelheid op uw auto ruiten te laten vernevelen.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 


Cartec Lakreiniger

Cartec Paint Cleaner lak reiniger is een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Deze lakreiniger is ook zeer geschikt voor het verwijderen van spuitnevel en krassen. Cartec Paint Cleaner polijst zonder te krassen, waardoor de lak zijn originele diepe glans terugkrijgt. Is zowel met een poetsmachine als met de hand te verwerken. Voor bescherming en extra hoogglans na bewerken met Cartec Perfect Polish.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 


Cartec Leder Beschermer

Cartec leder beschermingscreme is een verzorgingslotion die geschikt is voor alle gladde lederen interieurs . Na de behandeling verspreidt zich een heerlijke leergeur in uw auto. De creme houdt het leer zacht en soepel. De unieke samenstelling beschermt de lederen bekleding tegen verbleken door de zon. Ingeboude antioxidanten voorkomen het uitdrogen van leer. Regelmatig onderhoud met deze cremé verlengt de levensduur van uw leder en verhoogt de kleur echtheid.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 


Cartec Lijmverwijderaar

Cartec glue remover lijmverwijderaar verwijdert moeiteloos alle lijmsoorten en resten van uw autoruiten, kunstof delen of lakwerk. Kortom Cartec lijm verwijderaar is te gebruiken op alle soorten oppervlakten. Deze Cartec lijm verwijderaar maakt de lijm of sticker zacht waarna deze gemakkelijk te verwijderen is. Cartec glue remover tast de lak of het kunststof van uw auto niet aan. Spray de Cartec glue remover op de te behandelen delen en laat het enige tijd inwerken, u zult merken dat de sticker of lijm resten zacht wordt. Verwijder vervolgens de lijmresten met een schone doek, mocht het resultaat nog niet optimaal zijn kunt u de behandeling veilig herhalen.

Merk: Cartec
Inhoud: 400ml

 


Cartec Lucht Verfrisser Lavendel

Cartec lucht verfrisser lavendel verspreidt een heerlijke lavendelgeur in het interieur van uw auto. Deze luchtverfrisser is met name zeer geschikt om na het reinigen van uw leder hiermee in te nevelen voor een heerlijk frisse geur die lang blijft hangen. Ook geschikt om muffe geuren te verwijderen zoals hondelucht, sigarretten etc.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 

 


Cartec Lucht Verfrisser Lente

Cartec luchtverfrisser lente verspreidt een aangename lente geur in het interieur van uw auto. Dit product is met name zeer geschikt om na het reinigen van uw bekleding hiermee in te nevelen voor een heerlijk frisse geur die lang blijft hangen.U krijgt letterlijk de lente in uw auto met deze lucht verfrisser, waardoor u geen ongewenste geuren meer hebt in uw auto!

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 

 


Cartec Perfecte Polijst

Cartec Perfecte Polijst is een snelwerkende autopoets welke een diepe en duurzame glans geeft aan uw auto. Deze Cartec auto poets heeft een speciale combinatie van zeer fijne polish- en hoogwaardige wax ingrediënten die zorgen voor een diepe, duurzame glans en bescherming. De wax is verpakt in een handige 500 ml fles met doseerdop voor de juiste hoeveelheden en is zowel met de hand als met de poetsmachine aan te brengen.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 


Cartec Splash Autoshampoo

Cartec Splash shampoo is een actief schuimende en reinigende autoshampoo met een waterafstotend effect. Een speciale combinatie van wasactieve stoffen zorgt voor een goede reiniging en een waterafstotende beschermlaag. Hierdoor spoelt het water bij naspoelen meteen van de auto af waardoor droog-zemen bijna overbodig wordt. Cartec Splash shampoo geeft een diepe glans aan uw auto.

Merk: Cartec
Inhoud: 500ml

 

 


Cartec Spray Wax

Cartec Spray Wax reinigt en glanst binnen enkele seconden. Het is ideaal voor gebruik op nieuwe auto's. Bevat duurzame wax en siliconen voor bescherming. Het verwijdert zonder enkele moeite de zwarte strepen van uw auto en het laat gelijk een hoogwaardige wax bescherming achter. Ook kunt u dit product thuis gebruiken voor uw binnen en buiten ramen. Vuil hecht minder snel aan en met een flinke regenbui blijft u perfect zicht houden omdat water geen aanhechting vind.

Merk: Cartec
Inhoud: 400ml

 

 


Riwax Auto Shampoo

Met Riwax Auto Shampoo wast en waxt u in 1 handeling. Riwax Wax Shampoo verwijdert vet en vuil zonder de lak aan te tasten. Tegelijkertijd wordt het oppervlak door een waslaag beschermd en krijgt het een als nieuwe glans. Dit product werkt zeer snel en effectief.

Merk: Riwax
Inhoud: 500ml

 

 

 

 


Riwax banden zwart en glans

Met deze Riwax bandenzwart worden uw banden weer als nieuw. Nieuwe glans en bescherming voor matte banden en kunststof onderdelen. Na behandeling heeft dit product langdurig effect. Ook na 3-4 wasbeurten. Het laat zich zeer gemakkelijk aanbrengen door de handige spuitbus.

Merk: Riwax
Inhoud: 400ml

 

 

 


Riwax Cabine Reiniger

Riwax Cabin Clean is een krachtige reiniger voor het interieur van de auto zoals stoelbekleding, kunstleder, dashboard en de hemelbekleding. Is ook werkzaam tegen vuil zoals nicotine aanslag.

Merk: Riwax
Inhoud: 500ml

 

 

 

 

 


Riwax Glas Reiniger

Met Riwax Glas Reiniger kunt u moeiteloos en grondig alle ruiten en ramen reinigen. Ook uitermate geschikt voor keramiek en andere gladde oppervlakken. Laat geen vette waas achter.

Merk: Riwax
Inhoud: 500ml

 

 

 

 

 


Riwax Poetsdoeken 15 stuks

15 poetsdoeken voor het handmatig aanbrengen en uitpoetsen van de wax. Extreem zachte wegwerpdoeken!

Merk: Riwax
Inhoud: 15 stuks

 

 

 

 

 

 


Riwax Snelle Glans Set

Riwax Quick Shine Set (Snelle Glans Set) geeft de lak een nieuwe glans en beschermt het oppervlak tegen verontreiniging. Het is geschikt voor de verzorging van zo goed als nieuwe lak (nieuwe auto's, demonstratiewagens, goed onderhouden lakken). Riwax Quick Shine Set is uiterst eenvoudig te gebruiken. Dankzij dit product ziet uw auto er weer als nieuw uit.

Merk: Riwax
Inhoud: 500 ml

 

 

 


Riwax Star Wax

Riwax Star Wax reinigt, polijst en beschermd goed onderhouden lak in één bewerking. Zeer geschikt om te gebruiken na het polijsten om uw auto opnieuw te voorzien van een beschermlaag. Gemakkelijk te verwerken met een poetsmachine. Het beste resultaat haal je door je auto uit te poetsen met een Riwax microvezel doek.

Merk: Riwax
Inhoud: 500 ml

 

 

 


Riwax Velgenreiniger

Riwax Wheel Cleaner (Velgen Reiniger) is een krachtige zuurvrije velgenreiniger op zeepbasis waarmee je de velgen weer laat glanzen. Verwijdert in korte tijd hardnekkig vuil zoals teer en remstoffen van velgen.

Merk: Riwax
Inhoud: 500 ml

 

 

 

 

 


Riwax Water Blade Siliconentrekker

Riwax Waterblade is een trekker speciaal ontworpen voor autolakken en caravans. Deze tool laat na het droogtrekken over de lak geen druppels meer na en voorkomt kalkaanslag. Ook zeer geschikt om uw douchecabine mee droog te maken na het douchen om kalkresten te voorkomen. Voor het beste resultaat even nadrogen met een zeem of een droogdoek. Droog op een veilig en zeer snelle manier uw auto, boot of caravan.

Merk: Riwax
Inhoud: 1 stuk(s)

 

 


Riwax Wax Polijst

Riwax Wax Polish (Polijst) polijst, reinigt en conserveert in één behandeling. Siliconenvrije licht cleaner, Een zo genoemd 2 in 1 product, De lak krijgt zijn oorspronkelijke glans terug, Polijsten met een apart middel is niet nodig met dit 2 in 1 product. Niet geschikt voor ernstig verweerde lakken.

Merk: Riwax
Inhoud: 1 stuk(s)

 

 

 


Kenotek Pro Anti Insect Spray

Met de Kenotek Anti Insect Spray verwijdert u snel en zonder moeite alle insecten van het koetswerk en voorruit. Door het product in te nevelen, goed in te laten werken en aansluitend goed na te spoelen met spons of hogedruk, behaalt u maximaal resultaat met dit prachtige Kenotek product.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Brilliant Wash

De Briljant Wash is een kwalitatief hoogwaardige diep-glans shampoo, met zelfdrogend effect: bij goed en grondig afspoelen is het afzemen overbodig! Het is zeer zacht voor de handen en bezit een aangenaam parfum. Doseer 2 dopjes in een emmer lauw water. Was het voertuig volledig en spoel vervolgens grondig na.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Glass Cleaner

De Kenotek Glass Cleaner reinigt zonder strepen de vensters, spiegels, gladde kunststoffen en chroom. Verwijdert efficiënt nicotine aanslag. Met Kenotek Glass Cleaner ruitenreiniger heeft u altijd helder zicht. Product vernevelen op het oppervlak en zuiver wrijven met pluisvrije doek of poetspapier.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Interior Cleaner

De Kenotek Interior Cleaner is een zeer krachtige maar kleurvaste interieur reiniger voor auto, vrachtwagen, boot en zelfs thuis. Alle dashboard kunststoffen en het leren bekleding gaan moeiteloos en streeploos schoon en worden verlost van nicotine vervuiling en stof. Kenotek Interior Cleaner wordt naar grote tevredenheid gebruikt door vele professionele autopoets bedrijven en auto liefhebbers!

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Leather Creme

Kenotek professionele Leather Cream reinigt grondig en voedt en beschermt uw leder langdurig. Door het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen beschermt de Kenotek Leather Cream uw leder tegen vlekken en vernieuwd verweerd leder.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 

 


Kenotek Pro Polish and Wax

Kenotek Polish and Wax verwijdert onzuiverheden en kleine krasjes uit de lak, geeft een ongeëvenaarde glans en een hoogwaardige bescherming. Kan met de hand of d.m.v. een polijst machine aangebracht worden.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 

 

 


Kenotek Pro Showroom Shine

Kenotek Showroom Shine verfraait het lakwerk van de auto met een diepe glans, en geeft een glad oppervlak. Vinger afdrukken, stof en vlekken laten zich heel gemakkelijk verwijderen. Uw auto laat zich na een behandeling met Kenotek showroom shine veel beter schoonmaken. Kenotek Showroom Shine is geschikt voor alle lakwerksoorten en is daarnaast anti statisch.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Vinyl and Leather

Kenotek Vinyl & Leather hernieuwt en verzorgt het kunststof en leder van uw auto. Het zorgt voor een langdurige vuilafstotende laag en herstelt de originele glans. Gebruik het product om effectief vet en vuil van alle leder en kunststof oppervlakken te verwijderen en schoon te houden. Daarnaast geeft Kenotek Vinyl & Leather het leer UV-bescherming en essentiële oliën die het barsten en beschadigen tegen gaan.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Wheel Cleaner

Kenotek WheelCleaner is een krachtige velgenreiniger voor het verwijderen van remstof, rubberresten, straatvuil en olie van alle stalen en lichtmetalen velgen. Wheelcleaner is van zeer hoge kwaliteit en is ontwikkeld voor professionele autocleaning bedrijven. Kenotek wheelcleaner bevat geen sterke zuren, dus uw velgen worden niet beschadigd.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 


Kenotek Pro Wheel Cleaner Ultra

Zeer efficiënte pH neutrale velgenreiniger, veilig in gebruik. Kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vliegroest op voertuigen en andere oppervlakken. Altijd eerst testen op een klein onopvallend oppervlak.

Merk: Kenotek Pro
Inhoud: 1 ltr

 

 

 

 

 


Blijf op de hoogte!


Contactgegevens

Autopoetsbedrijf Theo
Inslag 1
8281 JV Genemuiden

Telefoon : (038) 385 88 05
Mobiel : 06 - 55 16 53 74

theo@autopoetsbedrijftheo.nl

Wij staan voor u klaar op

  • Maandag8:30 uur - 17:30 uur

  • Dinsdag t/m7:15 - 17:30 uur
  • Vrijdag

  •  
  • Pauze12:30 uur - 13:15 uur
afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autopoetsbedrijf Theo | Website door: OKE Website