• Glansrijk beter!

 • Meerwaarde voor uw auto

  Meerwaarde voor uw auto!

 • Voor alles wat autorijden nog leuker maakt

  De auto-shop: voor alles wat autorijden nóg leuker maakt

Nieuws

 


 

Jubileum: Henri 12,5 jaar in dienst


 

 


 

Autopoetsbedrijf Theo breidt activiteiten uit

Vanaf maandag 14 september opent Autopoetsbedrijf Theo een nieuw wasplein. Het wasplein bestaat o.a. uit twee wasboxen waar de fanatieke doe-het-zelver zich volledig kan uitleven op professionele wasapparatuur, krachtige stofzuigers en hoge kwaliteit wasproducten uit onze shop.

“Om uw auto in goede conditie te houden is het noodzakelijk om de auto regelmatig een wasbeurt te geven. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om te investeren in een professioneel wasplein waar de klant zichzelf kan bedienen met professionele apparatuur en producten”, aldus Theo Bakker, eigenaar van Autopoetsbedrijf Theo. Bij aanschaf van onze nieuw geintroduceerde wasmuntjes kunt u nog voordeliger gebruik maken van de wasvoorziening en heeft u ook de beschikking over extra opties zoals bijv. een warmwater kraan, krachtige stofzuigers en producten uit onze shop.

Wilt u meer informatie over onze nieuwe wasvoorziening? Kom gerust langs of neem contact op met Autopoetsbedrijf Theo.


 

Met een nieuwe website 2015 in 

Afgelopen jaar hebben wij ons nieuwe logo gepresenteerd. Vervolgens zijn wij erg druk geweest met het ontwikkelen van een website die past bij ons bedrijf. Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website.

Persoonlijke fotografie en een professionele uitstraling geven u een goed beeld bij onze producten en diensten. De website gemaakt door OKE Website en de fotografie is uitgevoerd door Gouman Fotografie.

Ook in 2015 staan wij graag voor u klaar als glansrijke partner voor het wassen, poetsen en verzegelen van uw auto. Bent u een echte doe-het-zelver? Neem dan eens een kijkje in onze autoshop voor professionele middelen om uw auto een schitterende uitstraling te geven.

Blijf op de hoogte!


Contactgegevens

Autopoetsbedrijf Theo
Inslag 1
8281 JV Genemuiden

Telefoon : (038) 385 88 05
Mobiel : 06 - 55 16 53 74

theo@autopoetsbedrijftheo.nl

Wij staan voor u klaar op

 • Maandag8:30 uur - 17:30 uur

 • Dinsdag t/m7:15 - 17:30 uur
 • Vrijdag

 •  
 • Pauze12:30 uur - 13:15 uur
afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autopoetsbedrijf Theo | Website door: OKE Website