• Theo Autopoetsbedrijf

  Vakkundige medewerkers met passie voor auto's

 • Persoonlijke service

  Persoonlijke service voor een schitterend resultaat

 • Autoshop

  Een autoshop met alles voor de doe-het-zelver!

Over Autopoetsbedrijf Theo

Autopoetsbedrijf Theo groeide in twintig jaar uit van een hobby tot een professioneel bedrijf. Genemuidenaar Theo Bakker waste in het begin van de jaren negentig regelmatig de auto van zijn vader. Medewerkers van diens bedrijf maakten al snel ook gebruik van deze dienstverlening. Voordat Theo Bakker het wist had hij een vaste klantenkring opgebouwd. Dat leidde in 1994 tot de gang naar de kamer van koophandel: Autopoetsbedrijf Theo was een feit.

Verregaande service

Twintig jaar later werken Theo en zijn medewerkers nog steeds met dezelfde passie uit die begintijd. Een schone auto is voor Autopoetsbedrijf Theo niet voldoende. “Auto’s vies binnenkrijgen en zorgen dat ze ons bedrijf in nieuw staat verlaten. Dat is het mooiste wat er is”, zegt Theo Bakker daarover. En Autopoetsbedrijf Theo gaat daarbij verder dan wassen en poetsen. Verregaande service, topkwaliteit en goed advies vindt het bedrijf belangrijk. Bedrijven én particulieren zien het verschil.

Elke auto is anders

Met twintig jaar kennis en ervaring in de bagage weet Autopoetsbedrijf Theo dat elke auto anders is. En dat iedere opdrachtgevers andere wensen heeft. Voordat wij aan de slag gaan, bespreken we die uitvoerig en komen met het juiste advies en een passende offerte. Vervolgens gaan wij aan de slag met de beste materialen en de juiste behandeling. En we stoppen pas wanneer wij zelf tevreden zijn over het resultaat. Dat is onze passie!

Shop

Autopoetsbedrijf Theo is een allround bedrijf. Rondom wassen en poetsen bieden wij veel producten en diensten aan. In onze shop vindt u bijvoorbeeld ruitenwissers, schoonmaakproducten en diverse andere accessoires die autorijden nog leuker maken. Geurbehandeling, ruitreparatie en spotrepair behoren ook tot onze specialismen. Kijk elders op deze website voor alle onze producten en diensten. Wist u dat u ook met boot of caravan bij ons terecht kunt?

Blijf op de hoogte!


Contactgegevens

Autopoetsbedrijf Theo
Inslag 1
8281 JV Genemuiden

Telefoon : (038) 385 88 05
Mobiel : 06 - 55 16 53 74

theo@autopoetsbedrijftheo.nl

Wij staan voor u klaar op

 • Maandag8:30 uur - 17:30 uur

 • Dinsdag t/m7:15 - 17:30 uur
 • Vrijdag

 •  
 • Pauze12:30 uur - 13:15 uur
afspraak maken

Routebeschrijving

Routebeschrijving

© Copyright Autopoetsbedrijf Theo | Website door: OKE Website